sitemap
Site language CroatiaCroatian
United Kingdom (Great Britain)English
Germany (D)German
Dobro je znati...
» Nakon nesreće...?
» Autom u inozemstvo
» Provjera osiguranja
» Granično osiguranje
  
Zaštita potrošača
» Mirenje
» Pravobranitelj
  
Edukacija
» CEDOH
  
» Prijava na mail listu
  
HUO članovi
  
HUO je član

DETALJI VIJESTI


Datum objave: 08.03.2019.

Najava specijalističke radionice: "Izazovi (problematika) električnih automobila u procjenama šteta"Izazovi (problematika) električnih automobila u procjenama šteta

 

Hrvatski ured za osiguranje - CEDOH organizira specijalističku radionicu na temu „Izazovi (problematika) električnih automobila u procjenama šteta“.

Radionica će se održati u utorak, 09. travnja 2019. sa početkom u 9,00 sati u trajanju od 6-8 nastavnih sati (detaljan raspored radionice biti će objavljen naknadno).

Sama radionica sastojati će se od četiri cjeline:

1. dio
Općenito, što donosi električna mobilnost. Koristi električne mobilnosti za društvo i korisnika automobila. Strateško povezivanje prometnog i energetskog sektora. Novi sigurnosni izazovi, kao što je punjenje kod kuće, upotreba javnih punionica, servisiranje visokonaponskih sustava i slično.

2. dio
Tehničke specifičnosti električnog automobila (popravak, otklanjanja kvarova, postupci u primjeru prometnih nesreća).

3. dio
Specifični rezervni dijelovi. Sličnosti i razlike u usporedbi sa klasičnim automobilima.

4. dio
Primjer prometne nesreće sa automobilom Renault Zoe i primjer kvara električnog automobila uz punjenje na brzoj punionici.


Predavači na radionici će biti stručnjak i savjetnik za električnu mobilnost Renault-Nissan Adriatic, predstavnik iz regionalne Tehničke službe Renault-Nissan Adriatic i odgovorna osoba za rezervne dijelove Renault-Nissan Hrvatska.
 


Radionica je za članove Hrvatskog ureda za osiguranje besplatna, a svi ostali zainteresirani mogu interes za sudjelovanje (uz plaćanje kotizacije), iskazati zaključno do 20. ožujka 2019. slanjem upita na e-mail cedoh@huo.hr ili pozivom na broj telefona 01/46 96 626 (gđa. Martina Julijan).

nazad